PIZZA ANGELO TIENEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 311 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Angelo Tienen. Meer weten? Ontdek meer

20 apr 2024 om 21:50 Zoals steeds, stipt op tijd geleverd, verzorgd, warm en lekker eten. Vriendelijke courrier. Een aanrader!
18 apr 2024 om 22:43 2uur gewacht op een bestelling.
12 apr 2024 om 20:47 Super zoals steeds
10 apr 2024 om 8:48 Levering was voor de geschatte tijd geleverd. Maar de pizza zeevruchten was onvoldoende gebakken, want je kreeg hel bijna niet gesneden.
7 apr 2024 om 19:47 Ons eten was een half uur eerder dan de voorziene leveringstijd aangekomen en het was heel lekker zoals we gewoon zijn van deze zaak
5 apr 2024 om 20:44 4 kazen pizzabodem was zwart geblakerd voor 40%. Geen spoor van de beloofde Gorgonzola op de pizza. Lekker deeg waar het niet aangebrand was maar voor de rest flauw van smaak.
2 apr 2024 om 19:49 Vroeger dan de tijd die vermeld was en alles dik in orde
1 apr 2024 om 22:57 Vroeger geleverd. Super gedaan. Maar ik had in een van men bakjes geen groenten gevraagd en dat had ik toch bijgekregen. Dat was wat jammer anders had het 5 sterren gekregen.
29 mrt 2024 om 21:36 Heel lekker
18 mrt 2024 om 13:00 Ik bestelde een pizza spinazie. Deze leek veggi te zijn volgens de beschrijving, maar er lag ansjovis op de pizza. Ik weet niet of dit misschien een fout was. Het maakte de pizza in ieder geval enorm zout en niet wat ik wilde. Ook was de pizza slap.
16 mrt 2024 om 19:54 Prima
15 mrt 2024 om 19:47 Alles in orde, en zeer warm